Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla -seminaari 17.9.2018 klo

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä eri osapuolien tiivistä yhteistyötä. Tässä tilaisuudessa avataan näköaloja biotalouteen ja haastetaan tekijöitä tarttumaan toimeen alan huippuvaikuttajien johdattamana.

Ohjelma

9.00 Ilmoittautuminen ja kahvi
9.30 Tilaisuuden avaus
9.40 Suomi menestyy biotaloudessa, ministeri Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö
10.10 Chipsters Food – huippubrändi ja uusi tulokulma ruuan tuotantoon, CEO Timo Vetriö, Ab Chipsters Food Oy
10.40 Kokemus, tieto ja innovatiivisuus rakennusmateriaaliksi, CEO Janne Honkala, Aalto Haitek Oy
11.00 (K)estävä kehitys rakentamisessa, arkkitehti Lars-Erik Mattila, Suoja ry
11.20 Puu, suurenmoinen raaka-aine, tutkimuspäällikkö Katariina Torvinen, VTT
11.40 Ideasta biotalouden liiketoiminnaksi, CEO Arto Vidgren, Tuotteistajatalo Coaching Ky
12.00 Kohtaamisia ja keskustelua saarijärveläisten voileipien kera