Etusivu

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat.

Tule mukaan tulevaisuuteen

Biotalouskampus sijaitsee Saarijärven Tarvaalassa, Keski-Suomessa. Tarvaalassa on järjestetty biotalouden koulutusta yli 150 vuoden ajan. Biotalouskampus on pitkän historiansa aikana ollut aina kehityksen kärjessä: nojaamme erityisesti alan yrittäjyyteen, käytännönläheiseen tutkimustyöhön ja uusien ammattilaisten kouluttamiseen. Biotalouskampuksella toimivat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala, Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMK Biotalousinstituutti, Saarijärven kaupunki sekä SSYP Kiinteistöt Oy.

Perinteinen Biotalouskampuspäivä järjestetään lauantaina 11.9.2021 hybridinä: yleisötapahtumana paikan päällä, mutta tilaisuuden seuraaminen myös etänä onnistuu. Biotalouskampuspäivässä esitellään kampuksen toimintaa, maaseudun sidosryhmiä sekä yrityksiä ja tuottajia mm. syystorilla. Päivän pääteemana on älymaatalous. Tervetuloa näytteilleasettajaksi tai myymään tuotteita syystorille! Emme peri paikkamaksuja. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä linkistä.

Biotalouskampuksen yhteistyöverkostot ovat globaaleja. Biotalousalalle kehitetään parhaillaan kansainvälistä yhteistyöalustaa, Biobordia, osana JAMK Biotalousinstituutin vetämää RDI2CluB-hanketta ja sen jatkoa Connected by Biobord. Tutustu ja osallistu: biobord.eu

Tutustu biotalouskampukseen
Kuvituskuva kuusesta