Etusivu

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat.

Tule mukaan tulevaisuuteen

Kansainvälisessä AgriVenture 2023 -tapahtumassa Biotalouskampuksella kesäkuussa (7.-8.6.2023) kohtaavat kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up -yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat.

Biotalouskampus sijaitsee Saarijärven Tarvaalassa, Keski-Suomessa. Tarvaalassa on järjestetty biotalouden koulutusta yli 150 vuoden ajan. Biotalouskampus on pitkän historiansa aikana ollut aina kehityksen kärjessä: nojaamme erityisesti alan yrittäjyyteen, käytännönläheiseen tutkimustyöhön ja uusien ammattilaisten kouluttamiseen. Biotalouskampuksella toimivat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala, Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMK Biotalousinstituutti, Saarijärven kaupunki sekä SSYP Kiinteistöt Oy.

Biotalouskampuksen yhteistyöverkostot ovat globaaleja. Biotalousalalle kehitetään parhaillaan kansainvälistä yhteistyöalustaa, Biobordia, osana JAMK Biotalousinstituutin vetämää RDI2CluB-hanketta ja sen jatkoa Connected by Biobord. Tutustu ja osallistu: biobord.eu

Tutustu biotalouskampukseen
Kuvituskuva kuusesta