Etusivu

Biotalouskampus on biotalousalan osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen paikka, jossa alan yrittäjät, investoijat, tutkijat, kehittäjät ja opiskelijat kohtaavat.

Tule mukaan tulevaisuuteen

Biotalouskampus sijaitsee Saarijärven Tarvaalassa, Keski-Suomessa. Tarvaalassa on järjestetty biotalouden koulutusta yli 150 vuoden ajan. Biotalouskampus on pitkän historiansa aikana ollut aina kehityksen kärjessä: nojaamme erityisesti alan yrittäjyyteen, käytännönläheiseen tutkimustyöhön ja uusien ammattilaisten kouluttamiseen. Biotalouskampuksella toimivat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn maa-, metsätalous- ja ympäristöala, Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMK Biotalousinstituutti, Saarijärven kaupunki sekä SSYP Kiinteistöt Oy.

Perinteinen Biotalouskampuspäivä järjestettiin lauantaina 11.9.2021 etänä. Biotalouskampuspäivässä esiteltiin kampuksen toimintaa, maaseudun sidosryhmiä sekä yhteistyökumppaneita. Päivän pääteemana on älymaatalousLive-lähetysten tallenteet ovat katsottavissa Biotalouskampuksen Facebook-kanavalla (https://www.facebook.com/biotalouskampus/) sekä myöhemmin YouTube-kanavalla.

Biotalouskampuksen yhteistyöverkostot ovat globaaleja. Biotalousalalle kehitetään parhaillaan kansainvälistä yhteistyöalustaa, Biobordia, osana JAMK Biotalousinstituutin vetämää RDI2CluB-hanketta ja sen jatkoa Connected by Biobord. Tutustu ja osallistu: biobord.eu

Tutustu biotalouskampukseen
Kuvituskuva kuusesta