Agrologien monimuotokoulutus mukana syksyn yhteishaussa – hae nyt!

Julkaistu 08.09.2016

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on alkanut! Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tarjolla kaikkiaan 100 opiskelupaikkaa. Mukana haussa on suosittu agrologin monimuotototeutus.

Tammikuussa 2017 aloittavia maaseutuelinkeinojen osaajia odottaa monipuolinen kattaus teoriaa, mutta myös paljon oppimista käytännön kautta:

Agrologikoulutus on tarkoitettu biotaloudesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Monimuoto-opinnot sopivat henkilöille, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn. Kontaktitunteja on päiväopetukseen verrattuna vähän, joten opiskelu vaatii hyvää itsensä johtamista ja aikatauluttamista. Sisällöllisesti sekä laajuudeltaan se vastaa päivätoteutusta, Biotalousinstituutissa opettava lehtori Mirja Riipinen kertoo.

– Käytännön opetus tapahtuu harjoittelujen muodossa maatiloilla ja yrityksissä. Kontaktitunteja on pääasiassa joka toinen perjantai ja lauantai.

Noin puolet valmistuvista työllistyy omiin yrityksiinsä ja puolet biotalouden asiantuntijatehtäviin kuten neuvontatehtäviin, pankkeihin, vakuutusyhtiöihin ja valvontatehtäviin.

Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 7. – 21.9.2016 klo 15 asti ja opinnot alkavat tammikuussa 2017.  Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa opintopolku.fi.

Takaisin ajankohtaisiin