BioPaavossa tapahtuu: RDI2CluB esittäytyy 2.-6.3.2020

Julkaistu 21.02.2020

Tervetuloa BioPaavoon, Saarijärven keskustaan (Kauppakatu 5)!

Maanantai 2.3.2020: Biobord käyttötukea

Tarvitsetko apua Biobordille rekisteröitymisessä? Kaipaatko käytännön neuvoja teknisissä asioissa? Vai haluatko vain kuulla Biobordin mahdollisuuksista juuri sinulle? RDI2CluB-hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen on BioPaavossa auttamassa ja vastaamassa näihin kysymyksiin maanantaina 09:00 – 11:00 & 12:00 – 16:00. Tervetuloa vaikka vain kahvittelemaan!

Tiistai 3.3.2020: Waakku-mobiilisovellus yrityksille

Waakku on mobiilisovellus, joka on kehitetty RDI2CluB-hankkeen tiimoilta paikallisessa pilotoinnissa. Sen tarkoituksena on yhdistää maaseudun tekijät ja palveluntarvitsijat. Tervetuloa kuulemaan kuinka voit tuoda oman palvelusi ilmaiseksi esiin sovellukseen ja löytää uusia asiakkaita helposti ja nopeasti Waakusta! Esittelijänä toimii paikallisen pilotoinnin vetäjä Tiina Tarvainen, SSYP Kehitys Oy. Tarjolla henkilökohtaista opastusta mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja hyödyntämisestä klo 12.30-14.30.

Keskiviikko 4.3.2020: Biobord käyttötukea

Tarvitsetko apua Biobordille rekisteröitymisessä? Kaipaatko käytännön neuvoja teknisissä asioissa? Vai haluatko vain kuulla Biobordin mahdollisuuksista juuri sinulle? RDI2CluB-hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen on BioPaavossa auttamassa ja vastaamassa näihin kysymyksiin keskiviikkona 13:00 – 16:00. Tervetuloa vaikka vain kahvittelemaan!

Torstai 5.3.2020: Waakku-mobiilisovellus opiskelijoille ja työnhakijoille

Klo 17:00 – 18:00 Waakku on mobiilisovellus, joka on kehitetty RDI2CluB-hankkeen tiimoilta paikallisessa pilotoinnissa. Sen tarkoituksena on yhdistää maaseudun tekijät ja palveluntarvitsijat. Tervetuloa kuulemaan Waakun työpaikkamahdollisuuksista! Esittelijänä toimii paikallisen pilotoinnin vetäjä Tiina Tarvainen, SSYP Kehitys Oy. Tässä esittelyssä kerromme sovelluksen hyödyistä opiskelijoille ja työnhakijoille. Tarjolla henkilökohtaista opastusta mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja hyödyntämisestä.

Perjantai 6.3.2020: Biobord Matchmaking Event – AskKauko & biotalouden asiantuntijayritykset sekä Biobord-kahvit

09:30 – 11:00 Tervetuloa kuulemaan vaikuttavuusraporttityökalusta, joka on oiva tapa viestiä esimerkiksi yrityksen tai vaikkapa hankkeen toiminnan vaikutuksista suuremmalle yleisölle. Biobord tarjoaa matchmaking palveluitaan biotalouden yrityksille ja tällä kertaa haluamme yhdistää biotalouden asiantuntijayritykset vaikuttavuustyökalu-palveluntarjoajan AskKaukon kanssa. AskKauko tarjoaa uudenlaisia digitaalisia, visuaalisia sekä interaktiivisia palveluita työn ja tuloksien tarinallistamiseen. Heidän asiakkaitaan ovat mm. Kuusamon Juusto, Metsä Board sekä RDI2CluB. Ilmoitathan osallistumisestasi ke 04.03.2020 mennessä (kysely sulkeutuu 03.03.20 klo 23:59). Ilmoittaudu tästä!

12:00 – 13:00 Biobord-kahvit ovat kuusiosainen tapahtumasarja, jonka tavoitteena on esitellä verkkoalustaa eri biotalouden toimijoille ja kohderyhmille rennosti kahvittelun merkeissä. Tällä kertaa teemana on Biobordin mahdollisuudet alueen yrityksille sekä verkoston tarjoamat kansainvälistymismahdollisuudet. Esittelijänä toimii hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen.

Takaisin ajankohtaisiin