Biotalouden innovaatiokilpailut, BioPaavo hackathonit avoinna!

Julkaistu 31.01.2022

Hackathon on innovaatiokilpailu, jossa tiimit etsivät lyhyessä ajassa ratkaisuja yhteen tai useampaan haasteeseen. Hackathonissa yhdistyvät usein monialaisuus ja kertaluonteinen tiimiyhteistyö. Ratkaisut tuotetaan yleensä hackathon-tapahtuman aikana ja osallistujat saavat sparrausta idean edistämiseksi.

Juuri nyt avoinna on neljä hackathonia, joiden teemoina ovat digitalisaatio ja resurssiviisaus. Ne toteutetaan yhteistyössä Kasvu Openin kanssa.

KemiraHackathonissa etsitään digitalisaatiosta ja alustaratkaisuista uusia innovaatioita kehittyvään ja vastuulliseen kemianteollisuuteen. Lue lisää! Haku on auki 6.2.2022 saakka.

ValtraHackathonissa on haetaan ideoita työkoneiden datan hyödyntämiseen ohjelmisto- ja sovelluskehityksen avulla. Lue lisää! Haku on auki 6.2.2022 saakka.

AlvaHackathonissa etsinnässä on uudet teknologiaratkaisut huoneistokohtaiseen veden- ja lämmönkulutuksen etäluentaan ja tiedonsiirtoon. Lue lisää! Haku on auki 6.3.2022 saakka.

BetsetHackathonissa haetaan ratkaisuja, joiden avulla betonielementtituotannon sivuvirtoja voidaan käsitellä ja hyödyntää nykyistä tehokkaammin, ja sitä kautta edesauttaa resurssien tehokkaampaa käyttöä ja kiertotalousajattelua betoniteollisuudessa. Lue lisää! Haku on auki 6.3.2022 saakka.

Takaisin ajankohtaisiin