Biotalouskampuksen Joulutapahtuma 15.12.2022

Julkaistu 16.11.2022

Tervetuloa Biotalouskampuksen Joulutapahtumaan torstaina 15.12.2022 klo 16 alkaen.

HUOM! Poken alkavat koulutukset (perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä työvoimakoulutukset) esillä ja kouluttajat tavattavissa päärakennuksen yläkerrassa klo 13-15.

Joulutapahtumassa pääsee tutustumaan eläimiin, ja virittäytymään joulutunnelmaan kädentaitopisteillä ja joulumyyjäisissä (Poken päärakennuksen yläkerrassa) sekä Puoti Kultaviljassa. Nälkä ei pääse yllättämään, sillä ruokala Tähkässä on myynnissä joulupuuroa (klo 18 saakka), ja Sinisen talon joulukahvilakin on avoinna. Naveltalta on ostettavissa tinkimaitoa omiin astioihin klo 16-18.

Jamk Biotalousinstituutin tiloissa on eri tavoin koristeltuja joulukuusia, joiden joukosta kävijät voivat päättää hienoimman! Sen luona voi myös voi ottaa itsestään jouluisen selfien! Askartelupisteillä voi tehdä kuusenkoristeita, taiteilla lumihiutaleen ja koristella pipareita. Entä miltä vaikkapa kuusen neulanen näyttää mikroskoopilla tarkasteltuna? Sellaista pääsee myös kurkkaamaan!

Joulupukki ja -muori kiertelevät kampuksella, ja tunnelmaa luovat jouluiset kynttilät ja roihut.

Perinteinen eläinten joulukulkue ja eläinten joulurauhan julistus on noin klo 18.30 Sinisen talon takana.

Kauneimpia joululauluja pääsee laulamaan klo 19 alkaen B-talon juhlasalissa. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Saarijärven seurakunnan kanssa, kolehti.

 

Takaisin ajankohtaisiin