Biotalouskampuspäivä 11.9.2021 klo 10 – 15

Julkaistu 21.06.2021

Kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta! Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä ja verkossa.

Millainen on tulevaisuuden maatila? Entä moniarvoinen metsä? Mitä on älymaatalous? Miten kosteikko toimii vesiensuojelussa, ja miten mustasotilaskärpäset siihen liittyvät? Biotalouskampukselta löytyy vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin lauantaina 11.9.2021 klo 10 – 15.

Biotalouskampuspäivässä on mahdollisuus tutustua kampuksen koulutustarjontaan, tiloihin ja monipuoliseen toimintaan. Paikan päällä voi esimerkiksi kokeilla simulaattoreita, tutustua testaus- ja laboratoriotiloihin, tavata eläimiä ja shoppailla Puoti Kultaviljassa ja Lähituotetorilla.

Osa ohjelmasta toteutetaan hybridinä, jolloin sitä on mahdollisuus seurata myös verkon välityksellä mistä tahansa.

Yhteistyökumppanit esittelevät omaa tarjontaansa eri puolilla kampusta. Koneita ja kalustoa löytyy Forestorin kulmilta, lähituotteiden myyjille on tilaa Sinisen talon ja POKEn päärakennuksen luona keskusympyrässä, ja muitakin esittelypaikkoja on runsaasti.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Paikkamaksua emme peri. Mikäli esittelykoneiden yms. siirtämiseen tarvitaan apua, sovitaan asiasta erikseen, samoin mahdollisesta sähkön tarpeesta. Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi: https://link.webropolsurveys.com/S/897A21A703469B29.

Lisätietoja:
Annemari Sinikorpi, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Aija Hytönen, etunimi.sukunimi@jamk.fi

Takaisin ajankohtaisiin