Biotalouskampuspäivä 10.9.2022

Biotalouskampuksen tapahtumaviikko syyskuussa

Biotalouskampuksella tapahtuu pitkin vuotta, mutta joka vuosi syyskuussa vietetään biotalouden teemaviikkoa, joka huipentuu avointen ovien päivään lauantaina.

Biotalouskampuspäivä on lauantaina 10.9.2022! Kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta. Kiinnostavatko vaikkapa mustasotilaskärpäset? Älykkäät maatalouden ratkaisut? Hevosavusteinen toiminta? Monipuoliset opiskelumahdollisuudet?

Ohjelma päivittyy tälle sivulle.

Yrittäjä / lähiruoan tuottaja / yhteistyökumppani: tervetuloa mukaan toteuttamaan Biotalouskampuspäivää! Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Lähiruokatorille, Teknologiatorille tai esittelypisteelle sisätiloihin tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/E9E77BE8175A7E3D. Osallistuminen ei maksa mitään!

Biotalouskampuspäivän yhteydessä järjestetään Mahdollisuuksien markkinat! Tilaisuuden tarkoituksena on yhdistää yritykset ja työnhakijat. Onko yritykselläsi tarvetta uusien työntekijöiden rekrytoinnille? Ilmoita yrityksesi mukaan tästä: https://forms.office.com/r/9aFrwxt8HE

Lisätietoa:
Projektityöntekijä Satu Hiuspää-Hiltunen (etunimi.sukunimi(at)jamk.fi), p. 050 479 6720
Viestintävastaava Annemari Sinikorpi (etunimi.sukunimi(at)jamk.fi), p. 040 661 2376