Biotalouskampuspäivä 12.9.2020

Biotalouskampuksen tapahtumaviikko syyskuussa

Biotalouskampuksella tapahtuu pitkin vuotta, mutta joka vuosi syyskuussa vietetään biotalouden teemaviikkoa, joka huipentuu avointen ovien päivään lauantaina.

Biotalouskampuspäivä on lauantaina 12.9.2020 klo 10 – 15! Teemana on Green Tarvaala, mikä pitää sisällään kestävää kehitystä, luonnon monimuotoisuutta ja innovatiivisia ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin – historiaa ja perinteitä unohtamatta.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Yritykset ja yhteisöt voivat osallistua päivään näytteilleasettajana Maalaismarkkinoilla, Teknologiatorilla ja / tai esittelypisteellä sisätiloissa. Maalaismarkkinat toteutetaan POKEn päärakennuksen ja Sinisen talon pihapiirissä, Teknologiatori Biotalousinstituutin ja Forestorin pihapiirissä, ja sisätilojen esittelypisteitä löytyy eri puolilta kampusta. Osallistuminen ei maksa mitään! Samana päivänä on myös Osta tilalta -päivä.

Mikäli haluat osallistua Biotalouskampuksen Maalaismarkkinoille, mutta et itse pääse paikalle myymään tuotteitasi, JAMKin opiskelijat voivat auttaa pientä korvausta vastaan.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä!

Ohjelma päivittyy tälle sivulle sekä Facebook-tapahtumaan.