AgriVenture Finland 2023

Julkaistu 22.02.2023

Kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden veturiyritykset, start up ja scale up – yritykset, kehittäjät ja toimialasta kiinnostuneet sijoittajat kohtaavat kesäkuussa (7.-8.6.2023) kansainvälisessä Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days-tapahtumassa Biotalouskampuksella Keski-Suomessa. Tapahtuman ytimenä on tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, sekä löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita.

AgriVenture 2023 -tapahtuman tavoitteena on yhdistää kestävä ruoantuotanto, älymaatalous ja rahoitus: lisätä tietoisuutta, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia, sekä luoda yrityksille tilaisuuksia yhteistyöhön ja kasvuun – eli vauhdittaa kestävien teknologioiden käyttöönottoa koko ruokaketjussa. Biotalouskampus tarjoaa tapahtumaympäristönä loistavat mahdollisuudet teknologioiden demonstroimiseen ja testaamiseen todellisissa olosuhteissa.

Ohjelmassa mm.

    • inspiroivia puheenvuoroja globaalien yritysten edustajilta ja muilta kansainvälisiltä toimijoilta
    • kovatasoinen pitchauskilpailu startupeille
    • käytännön demonstraatioita Biotalouskampuksen testausympäristöissä
    • tehokasta verkostoitumista alan kuumimpien yritysten, sijoittaijen ja kansainvälisten kollegojen kesken

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vauhditetaan kestävien teknologioiden käyttöönottoa ruokaketjussa. Ratkaistaan haasteet yhdessä!

Lue lisää

Takaisin ajankohtaisiin