Maatalouden parhaat käytännöt–kilpailulla helpotusta yrittäjän arkeen

Julkaistu 11.01.2017

Monilla maatalousyrittäjillä on jo käytössään hyviä työtä helpottavia käytänteitä, joita ei ole tullut koskaan jaetuksi muille. Käytänteet eivät välttämättä ole uusia, mutta niiden toteutustapa voi poiketa totutusta. Usein parhaissa käytännöissä ei ole kyse siitä, mitä tehdään, vaan miten jokin asia tehdään. Löytyykö sinulta uusi omaperäinen toteutustapa, oletko ideoinut parannuksia arjen toimivuuden lisäämiseksi tai löytänyt hyviä tapoja työhyvinvointisi lisäämiseksi?

Maatalouden parhaat käytännöt-kilpailu lanseerataan maatalousyrittäjien talvitapahtumassa 12.1.2017 Jyväskylän Laajavuoressa. Ehdotusten jättöaika on 12.1.-31.3.2017 ja niitä otetaan vastaan Keski-Suomen alueelta. Kilpailuun jätetyt ehdotukset julkaistaan www.aitomaaseutu.fi –sivulla, jossa yleisö pääsee äänestämään kisan parasta käytäntöä.

Kilpailusarjoja on kaikkiaan neljä: toimintatapojen kehittäminen, pienet parannukset, kuten portit, kulkuväylät, ruokintateknologia, arjen ideat, tilan yhteistyöverkosto sekä työhyvinvointi ja -turvallisuus. Ehdotukset jätetään 31.3.2017 mennessä www.aitomaaseutu.fi –sivulla.

Palkinnot jaetaan syksyn Maaseutugaalassa Tarvaala 150-vuotta juhlien yhteydessä 8.-9.9.2017.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja:
Susanna Lahnamäki, projektipäällikkö,  040 725 6603, susanna.lahnamaki-kivela(at)jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti
Irene Mäkinen, palvelupäällikkö, 040 587 3245, irene.makinen(at)proagria.fi, ProAgria Keski-Suomi

Takaisin ajankohtaisiin