Poken vuoden aikuisopiskelija ja työssäoppimispaikka valittu

Julkaistu 02.06.2016

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Aikuiskoulutuksen vuoden aikuisopiskelija ja vuoden työssä oppimispaikka on valittu luonnonvara- ja ympäristöalalta.

VUODEN AIKUISOPISKELIJA ON LUONNONVARA- JA YMPÄRISTÖALALLA ERÄ-JA LUONTO-OPPAAN AMMATTITUTKINNON SUORITTANUT TEIJO HAAPAKOSKI.

Teijo Haapakoski on aktiivinen työssä oppija ja luotettava ryhmätoimija, joka on osallistunut oppilaitoksen ohjelmapalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen myös lähiopetusjaksojen ulkopuolella.

Uuraisilla asuva Haapakoski korostaa yhteistyön ja tiimityöskentelyn merkitystä opinnoissa.

– Erä- ja luonto-opaskoulutus on kuin yhteinen projekti, joissa hyödynnetään jokaisen opiskelijan omia vahvuuksia. Kun opinnot on käyty läpi yhdessä, ovat verkostomme muodostuneet vahvoiksi. Tulemme varmasti jatkossa olemaan yhteyksissä toistemme kanssa myös ammatillisissa merkeissä, toteaa vuoden aikuisopiskelija. Tulevaisuudessa siintää oman erä-, luonto- ja metsäpalveluyrityksen perustaminen.

– Jatkan syksyllä POKEn Aikuiskoulutuksessa yrittäjäopintoja, jotka antavat lihaa liikeidean luiden ympärille, kertoo Haapakoski.

VUODEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKA ON HISKINMÄEN ELÄINSAIRAALA

Hiskinmäen eläinsairaalan koulutusmyönteinen työyhteisö on tarjonnut etenkin klinikkaeläinhoidon opiskelijoille monipuolisen ja nykyaikaisen oppimisympäristön. Äänekoskella sijaitseva eläinsairaala on toiminut myös erinomaisena näyttöympäristönä tutkintotilaisuuksien järjestämiseen. Hiskinmäen lämminhenkinen ja ammattitaitoinen ote opiskelijoiden ohjaukseen on antanut monille työssä oppijoille tärkeää tietotaitoa ja tukea alan ammattilaiseksi kasvamiseen.

Lisätietoja: Carita Leinonen, 040 1431670, POKE

Takaisin ajankohtaisiin