POKE

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE on Keski-Suomessa sijaitseva ammatillinen oppilaitos. Toiminta-alue kattaa Jyväskylän pohjoispuolella sijaitsevan alueen Keski-Suomen maakunnasta. POKElla on toimipaikat Äänekoskella, Saarijärvellä ja Viitasaarella, mutta se järjestää alueellaan koulutusta myös muualla tarpeen mukaan.

Oppimispolkuja ammattilaiseksi

POKE tarjoaa ammatillista tutkintokoulutusta ja täydennyskoulutusta. Ohjaamme opintoja henkilökohtaisesti ja uskomme tekemällä oppimiseen. Otamme huomioon opiskelijan tarpeet ja suunnittelemme koulutuksia myös yrityksille. Meiltä valmistuu kysyttyjä osaajia alueen työelämään.

Toiminnassamme painottuu seudullisuus: ”Ammattitaidolla hyvinvointia seudun parhaaksi.” Toimintaa ohjaavat arvoina yhdessä tekeminen, vastuullisuus sekä uudistuminen ja kehittyminen. POKE tahtoo olla vetovoimainen osaamisen kehittäjä.

Luonnovara-alan opiskelua Tarvaalassa

Meillä voit opiskella moneen biotalouteen liittyvään ammattiin nuorten ja aikuiskoulutuksen sekä oppisopimuskoulutuksen puolella. Ammattilaisia tarvitaan biotalousketjun eri vaiheisiin metsästä tehtaalle. Myös rakennusalan ja kunnossapidon työntekijöitä tarvitaan.

Lue lisää:

POKE POKE Biotalous