Uusia biotalouden innovaatiokilpailuita julkaistu – tutustu BioPaavon hackathoneihin!

Julkaistu 05.09.2022

Hackathon on innovaatiokilpailu, jossa tiimit etsivät lyhyessä ajassa ratkaisuja yhteen tai useampaan haasteeseen. Hackathonissa yhdistyvät usein monialaisuus ja kertaluonteinen tiimiyhteistyö. Ratkaisut tuotetaan yleensä hackathon-tapahtuman aikana ja osallistujat saavat sparrausta idean edistämiseksi.

Juuri nyt avoinna on kaksi hackathonia, joiden teemoina ovat kierrätys, teollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen ja ympäristöystävällisyys. Ne toteutetaan yhteistyössä Kasvu Openin kanssa.

DinexHackathonissa haetaan ratkaisuja ja teknologiaa, jonka avulla yritys voi vähentää katalyytin valmistusprosessissa syntyvän jätteen määrää sekä ottaa talteen halutut alkuaineet tuotannon sivuvirroista. Lue lisää! Haku on auki 15.9.2022 saakka.

YITHackathonissa etsitään teollisuuden sivuvirroista biopohjaisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja sorateiden pölynsidontaan. Lue lisää! Haku on auki 9.10.2022 saakka.

Lisäksi 14.9.2022 järjestettävässä webinaarissa Maaseutuverkosto lanseeraa kaksi uutta hackathonia, joiden teemana on ravinteiden kierrätys. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan millaisia uusia kysyntälähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia on tarjolla. Lue lisää! Ilmoittautuminen on auki 13.09.2022 saakka.

Takaisin ajankohtaisiin