Yrityskehitys

Biotalouskampuksen palvelut uusille ja toimiville yrityksille

Saarijärven yrityspalvelut tukee sinua kumppaninaan yritystoiminnan eri vaiheissa yritysideasta ja investoinneista aina asiakashankintaan. Yritysneuvojan kanssa voit tulla keskustelemaan milloin vain esimerkiksi kehittämisideoista ja tuotekehityksestä. Asiantuntijamme auttavat sinut yhteistyön alkuun Saarijärven seudun muiden yrittäjien kanssa ja tarvittaessa myös kansainvälisesti. Lue lisää Saarijärven yrityspalveluista.

Jamk tarjoaa yrittäjyyttä suunnitteleville opiskelijoilleen erilaisia palveluita yritystoiminnan tueksi ja kehittämiseksi. Osa opinnoista voidaan suorittaa yrityksen kehittämisen kautta. Yritystehtaan palvelut ovat saatavilla myös Biotalouskampuksella! Lue lisää Yritystehtaasta.

Ajantasainen tilannekuva biotalousalan patentointitilanteesta

Biotalouden patenttimaisemat -projektin tarkoituksena oli yhdessä asiantuntijaryhmän kanssa määritellä alueellisesti kiinnostavia biotalouden aloja ja laatia niistä patenttimaisemia.

Jamkin kumppaneita projektissa olivat Kehittämisyhtiö Keulink Oy ja Äänekosken Kehitys Oy. Projektia rahoitti Keski-Suomen ely-keskus Manner-Suomen Maaseutuohjelmasta.

Raportit löytyvät alta pdf-tiedoistoina. Lisätietoja: projektipäällikkö Markku Paananen, (etunimi.sukunimi@jamk.fi).