Hyppää sisältöön

Maailma tarvitsee luonnonvarojen kestävän ja monipuolisen käytön osaajia – ja sellaiseksi kasvaa Biotalouskampuksella! Tervetuloa opiskelemaan! Täällä on tarjolla 2. asteen ammatillisia tutkintoja, korkeakoulututkintoja, kursseja, osaamisen täydentämistä, väyläopintoja – löydä omasi. Opiskeluympäristönä Biotalouskampus on ainutlaatuinen, vastaavia ei oikeastaan muualta löydy.

Kaksi opiskelijaa tutkii kasvatusalustoja

Luonnonvara-ala Jamkissa

Kotimainen ruoka ja energia, monimuotoiset metsät, puhdas vesi ja ympäristö, sekä kestävä liiketoiminta. Kun näistä pidetään huolta, voidaan torjua ilmastonmuutoksen vaikutuksia ja varmistaa, että kriisitilanteissakin huoltovarmuus toimii. Siirtymä fossiilitaloudesta biotalouteen tarvitsee toteutuakseen eri toimialoille luonnonvarojen kestävän ja kannattavan hyödyntämisen osaajia, joilla on myös liiketoiminta, eli AgriBusiness näpeissään.

Agrologikoulutus tarjoaa avaimia kestävän kehityksen haasteiden ratkaisuun – ja meillä Jamkissa poikkeuksellisen laaja-alaisesti. Avoin väylä ammattikorkeakouluun tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ilman pääsykokeita. Tutustu väyläopintoihin: Tähtää AMK-tutkintoon avoimessa.

Lue lisää Jamkin sivulta

Poken opiskelijoita

Maa-, metsätalous- ja ympäristöala Pokessa

Ammatillinen opiskelu vaatii paljon, mutta vastineeksi saa itseluottamusta, ystäviä, opiskelijaelämää sekä ammatillisen osaamisen avulla työpaikan ja mahdollisuuksia työelämässä ja jatko-opiskelussa. Ammattitaito on tulevaisuuden rakentamisessa elintärkeää!

Lue lisää Poken sivulta