Hyppää sisältöön

Biotalouskampuksella tehdään tiivistä arjen yhteistyötä, joka yhdistää alueen yritykset, oppilaitokset ja kaupungin.

Biotalousinstituutti ilmakuvassa

Jamk

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti sijaitsee Saarijärvellä, joka on vireä ja poikkeuksellisen luonnonkaunis kaupunki Pohjoisessa Keski-Suomessa. Biotalousinstituutti toimii vuonna 2010 valmistuneissa toimitiloissa. Oppimis- ja tuotekehitysympäristö tarjoaa opiskelijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme luonnonläheisen ja monipuolisen toimintaympäristön!

Olemme kokenut biotalousalan kehittäjä ja yrityslähtöisten tutkimus- ja kehittämisprojektien toteuttaja. Teemme vahvaa yhteistyötä tutkimuslaitosten, yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa kansainvälisesti ja alueellisesti.

jamk.fi
Biotalousinstituutti

Poke

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE on Keski-Suomessa sijaitseva ammatillinen oppilaitos. Toiminta-alue kattaa Jyväskylän pohjoispuolella sijaitsevan alueen Keski-Suomen maakunnasta. POKElla on toimipaikat Äänekoskella, Laukaassa, Saarijärvellä ja Viitasaarella, mutta se järjestää alueellaan koulutusta myös muualla tarpeen mukaan.

Luonnovara-alan opiskelua Tarvaalassa

Meillä voit opiskella moneen biotalouteen liittyvään ammattiin nuorten ja aikuiskoulutuksen sekä oppisopimuskoulutuksen puolella. Ammattilaisia tarvitaan biotalousketjun eri vaiheisiin metsästä tehtaalle. Myös rakennusalan ja kunnossapidon työntekijöitä tarvitaan.

poke.fi
Poke Biotalous

Poken opiskelijoita
Yrityspalveluiden Harri ja Mari

Saarijärven kaupunki ja SSYP Kiinteistöt Oy

– Tarjoamme palvelut yrittäjälle kaikissa arjen tilanteissa

Mitä ikinä yrityksesi tarvitseekaan, haasta meidät apuun! Autamme aloittavia yrittäjiä, tuemme yritysten kehitystä ja kasvua, tarjoamme sijoittumis- ja omistajanvaihdospalveluita sekä hankeneuvontaa ja tiedotamme paikallisesta osaamisesta. Toimimme eri tahojen välimaastossa verkostojen luojana ja kumppanuuksien solmijana. Yritysasiantuntijamme kanssa kartoitat esimerkiksi toimitila- ja rahoitustarpeet ja lupaamme löytää kanssasi toimivat ratkaisut.

Lue lisää alta tai ota yhteyttä elinkeinojohtaja Jyrki Rahkoseen, 040 581 5964,
jyrki.rahkonen@saarijarvi.fi

Palvelut yrityksille:

https://saarijarvi.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/ 

SSYP Kiinteistöt Oy

Tilaa uutiskirjeemme: https://yrityspalvelut.uutiskirje.saarijarvi.fi/

Näe ja koe ja asu Saarijärvellä:

https://www.visitsaarijarvi.fi/

https://www.visitsaarijarvi.fi/kotiinmeille/

Saarijarvi.fi