Hyppää sisältöön

Biotalouskampus.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste koskee palvelua https://biotalouskampus.fi ja on laadittu / päivitetty 26.1.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tämän verkkosivuston tulee noudattaa WCAG 2.1 –kriteeristön AA-tasoa.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Havainnoimme sivuston saavutettavuuteen liittyviä epäkohtia esimerkiksi wave.webaim.org -palvelun avulla ja korjaamme jatkuvasti sivustossa ja sen sisällössä havaittuja saavutettavuuspuutteita. Biotalouskampus.fi-sivusto on julkaistu joulukuussa 2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Alla kerrotaan, miltä osin sivusto ei vielä täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Havaittava: Värien käyttö ja otsikkotasot
Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Verkkosivulla on Wave-tarkistusohjelman mukaan liian pieni kontrasti tietyissä sivuston osissa.
Linkkejä ei ole merkitty muuten, kuin värein.
Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty
1.4.3 Kontrasti (minimi)
1.4.1 Värien käyttö

Hallittava: Navigointi ja käyttöliittymä
Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Sivustolla ei ole käytössä murupolkua, joten sijainti sivustolla ei ole useammilla tavoilla selvitettävissä. Sijainti selviää vain osoiterivin kautta.
Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty
2.4.5 Useita tapoja

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkosivustomme saavutettavuuteen liittyen tällä verkkolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000