Hyppää sisältöön

Biotalouskampukselta löydät yrityksesi tarpeisiin vastaavat asiantuntijat, yhteistyökumppanit sekä testaus- ja tuotekehitysympäristöt! Avullamme tavoitat myös paikalliset, seudulliset, valtakunnalliset ja kansainväliset toimijat ja verkostot.

Biotalouskampuksella toimii myös Saarijärven kaupungin alueen kunnallinen eläinlääkäripalvelu.

Joukko ihmisiä tutkimassa vesiensuojelusuunnitelmaa

Yrityskehitys

Saarijärven yrityspalvelut tukee sinua kumppaninaan yritystoiminnan eri vaiheissa yritysideasta ja investoinneista aina asiakashankintaan. Yritysneuvojan kanssa voit tulla keskustelemaan milloin vain esimerkiksi kehittämisideoista ja tuotekehityksestä. Asiantutijamme auttavat sinut alkuun!

BioBoosters by Jamk on biotalouden yrityskiihdyttämö, joka innostaa ja tukee yrityksiä synnyttämään uutta liiketoimintaa sekä kehittämään maailmanlaajuisesti merkittäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Lue lisää BioBoostersin sivuilta!

Yhteystiedot

Tutkimus ja tuotekehitys

Biotalouskampuksella on erinomaiset mahdollisuudet tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Saatavilla on erilaisia palveluita, joiden avulla voi testata tuotteita ja niiden toiminnallisuuksia, sekä arvioida esimerkiksi veden laatua tai ympäristön tilaa.

Tutustu myös tarkemmin Jamkin Biotalousinstituutin asiantuntija- sekä tuotekehitys-, testaus- ja analysointipalveluihin.

 

Opiskelija tutkii näytettä laboratoriossa
"Täällä on todella hyvät tilat järjestää tapahtumia ja yhteistyö kanssanne on toiminut täydellisesti."
Valtra Unlimited 10 vuotta -tapahtuma keväällä 2023 Biotalouskampuksella
Valtra oy
Petri Loukiala, Senior Manager
Havainnekuva kampusalueen suunnitelmasta

Tilat ja tontit

Biotalouskampuksen yrityspuistossa yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää kampuksen resursseja yhteistyössä alueen oppilaitosten ja muiden yritysten kanssa. Koskevatpa yrityksen tarpeet toimistotilaa tai vaikkapa kokonaista tonttia, testausta laboratorioissa tai pelloilla, tai esimerkiksi selvitystyön teettämistä opinnäytetyönä, meiltä löytyy vastauksia ja tekijöitä!

Muut palvelut

Jamkin sääasema tuottaa ajantasaista tietoa sääolosuhteista.

Aurinkoenergiaan liittyen kampukselta löytyy

Biotalouskampuksen aurinkolämpökeräinten ja sähköä tuottavien PV-paneelien tuotantoa voi verrata kampuksen sääasematietoihin kevään mittaan päivien pidentyessä. Katso riistakamerakuvat aurinkopaneeleista Linckeazin verkkosivulta (kirjaudu palveluun sisään vierastilillä tunnuksella btiguest ja salasanalla 1D25BDF5B00C).

Kampuksella sijaitsee kosteikko, jonka vaikutusraporttiin voi tutustua tästä. Raportti kertoo kosteikkotutkimuksesta ja kosteikon merkityksestä paikallisesti, alueellisesti ja aina Itämereen saakka.

Aurinkopaneeleja